Project Description

Ürünlerimiz Su Sanitasyon

 

İŞLETME MALİYETİ YOK, DEĞİŞECEK SARF MALZEMESİ YOK, ÇEVRE DOSTU VE KLORDAN 3126 KAT DAHA KUVVETLİ

 

MODEL: PRO-318B
Ürün Özellikleri
1. Suyu filtre eden arıtma yöntemli
2. Hava ozon arıtma
3. LCD ekran çalışma

 

Teknik Özellikleri
Voltaj : AC180 / 240V
Güç : 38W
Ozon : 1000 mg/h – 500 mg/h seçenekli
Zamanlayıcı : LCD
Filtreler : Karbon su filtresi + memberiane su filtreli
Ürün ağırlığı : 3.5kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uygulamalar  

 

Filtreler Neleri Arıtır ?

KARBON FİLTRE :
Suda bulunan bulanıklık, renk, koku, tat, klor ve klor bileşikleri, deterjan, petrol sanayi atıkları ve asbest gibi maddeler öncelikle insan sağlığına zararlı olup, suyu içilmez ve kullanılmaz hale getirir. Bu zararlı maddelerin sudan uzaklaştırılmasında aktif karbonun adsorbsiyon özelliğinden yararlanılır.

MEMBRAN FİLTRE :
Ozmoz farklı iyon değişimlerine sahip olan ve aralarında bir yarı geçirgen membran bulunan iki çözeltinin ozmotik basınç vasıtasıyla iyon derişimlerinin eşitlenmesi olayıdır. Hassas membran Filtre Ters Osmos yöntemiyle ozmotik basınçtan daha büyük bir basınç uygulandığında yarı geçirgen olan ve içinde 5 Angostrom boyutunda delikler bulunan membran sadece saf suyu geçirirken bakterileri, pirojenler, organik maddeler, askıda katı maddeler, erimiş tuzlar, nitrit, alüminyum ve ağır metalleri tutar.

 

Gıda endüstrisinde ozon devri

Dünya’da sürekliliği azalmadan tüketilen gıdaların başında, meyve ve sebze gelmektedir. Bu tüketim sürekliliğinin bir başka nedeni de, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Gıda-Tarım Örgütü (FAO) gibi kuruluşların, kanser ve kardiyovasküler hastalık riskinin azaltılması için mümkün olduğunca doğal haldeki meyve ve sebze tüketimini önermesidir (Allende et al. 2006). Günümüzde en az bir öğünü restoran ve yemekhanelerde yapılan yemekleri yiyerek geçirdiğimiz düşünüldüğünde, neden daha güvenli gıdalar tüketmeyelim! Hepimiz daha sağlıklı ve güvende hissederek beslenmeyi hak ediyoruz. Gıda endüstrisinde ozon kullanımı, müşteri memnuniyetinin artırılması ve gıda üretiminde oluşabilecek risklerin önceden belirlenerek giderilmesi son yıllarda gıda endüstrisinin temel hedefleri arasına girmiştir. Böylece, gıdaların depolanma ve üretim süreçlerinde özellikle mikrobiyal kökenli oluşabilecek tehlikelerin ortadan kaldırılması, 100 % gıda güvenliğinin sağlanmasında ozon gazı, geniş kullanım alanı bulmuştur.

Kullanım Alanları

Catering firmaları, oteller, okullar, hastaneler, restoranlar vs. mutfaklarında kimyasal kullanımı yerine; Ozon sistemi ile sarf malzemesi olmayan doğal, çevre dostu ve klordan 3125 kat daha kuvvetli dezenfektandır. Hijyen gerektiren tüm yüzey ve ekipmanların dezenfektesinde kullanılır. Su içinde oluşabilecek, mikrop, virüs, bakteri, mantar, e-koli gibi patojenlerin, suyun cihaza girmesi ile aynı anda yok edilmesi sağlanır. Ayrıca bulunduğu ortama da OZON GAZI üfleme özelliğine sahiptir. Gıda ürünlerinin, Sebze ve meyvelerin üzerindeki tarım ilaçlarının okside edilmesini sağlar. Ozon et, balık ve tavuk üzerindeki bakteri ve virüs oluşumunu engeller, ürünlerin saklama ve raf ömrünü arttırır. Taze balık reyonlarında ozonlu buz kullanılması balıkların daha uzun süre taze kalmasını sağladığı gibi steril olduğu için ozonlu buzdan taze balıklara mikrobiyal bir bulaşma gerçekleşmez.