Project Description

Ürünlerimiz Su Sanitasyon

 

İŞLETME MALİYETİ YOK, DEĞİŞECEK SARF MALZEMESİ YOK, ÇEVRE DOSTU VE KLORDAN 3126 KAT DAHA KUVVETLİ

 

MODEL: PRO-318A
Ürün Özellikleri
1. Otomatik Ozon musluk suyu arıtma
2. Su ve çıkış Musluğu bağlamak
3. Hava ozon arıtma
4. LCD ekran çalışma

 

Teknik Özellikleri
Voltaj : AC180 / 240V
Güç : 18W
Ozon : 1000 mg/h – 500 mg/h seçenekli
Zamanlayıcı : LCD
Kontrol : Çevrim ayarı
Ürün ağırlığı : 2.7kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uygulamalar  

 

Gıda endüstrisinde ozon devri

Dünya’da sürekliliği azalmadan tüketilen gıdaların başında, meyve ve sebze gelmektedir. Bu tüketim sürekliliğinin bir başka nedeni de, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Gıda-Tarım Örgütü (FAO) gibi kuruluşların, kanser ve kardiyovasküler hastalık riskinin azaltılması için mümkün olduğunca doğal haldeki meyve ve sebze tüketimini önermesidir (Allende et al. 2006). Günümüzde en az bir öğünü restoran ve yemekhanelerde yapılan yemekleri yiyerek geçirdiğimiz düşünüldüğünde, neden daha güvenli gıdalar tüketmeyelim! Hepimiz daha sağlıklı ve güvende hissederek beslenmeyi hak ediyoruz. Gıda endüstrisinde ozon kullanımı, müşteri memnuniyetinin artırılması ve gıda üretiminde oluşabilecek risklerin önceden belirlenerek giderilmesi son yıllarda gıda endüstrisinin temel hedefleri arasına girmiştir. Böylece, gıdaların depolanma ve üretim süreçlerinde özellikle mikrobiyal kökenli oluşabilecek tehlikelerin ortadan kaldırılması, 100 % gıda güvenliğinin sağlanmasında ozon gazı, geniş kullanım alanı bulmuştur.

Kullanım Alanları

Catering firmaları, oteller, okullar, hastaneler, restoranlar vs. mutfaklarında kimyasal kullanımı yerine; Ozon sistemi ile sarf malzemesi olmayan doğal, çevre dostu ve klordan 3125 kat daha kuvvetli dezenfektandır. Hijyen gerektiren tüm yüzey ve ekipmanların dezenfektesinde kullanılır. Su içinde oluşabilecek, mikrop, virüs, bakteri, mantar, e-koli gibi patojenlerin, suyun cihaza girmesi ile aynı anda yok edilmesi sağlanır. Ayrıca bulunduğu ortama da OZON GAZI üfleme özelliğine sahiptir. Gıda ürünlerinin, Sebze ve meyvelerin üzerindeki tarım ilaçlarının okside edilmesini sağlar. Ozon et, balık ve tavuk üzerindeki bakteri ve virüs oluşumunu engeller, ürünlerin saklama ve raf ömrünü arttırır. Taze balık reyonlarında ozonlu buz kullanılması balıkların daha uzun süre taze kalmasını sağladığı gibi steril olduğu için ozonlu buzdan taze balıklara mikrobiyal bir bulaşma gerçekleşmez.